Vacature woonbegeleider autisme bij Grasboom Leusden

Woonbegeleider autisme – Grasboom Leusden

Voor Grasboom Leusden zoekt Kwintes een woonbegeleider die mee wil werken in het ouderinitiatief. Het ouderinitiatief is formeel zorgaanbieder en Kwintes levert de zorg op maat. De zorg wordt gefinancierd vanuit het Pgb. Ouders zijn nauw betrokken bij de zorg en het in standhouden van een veilige woonomgeving.

De bewoners met ASS en normale tot hoge intelligentie, wonen zelfstandig in een eigen appartement. Vind jij het leuk om in ons team met bevlogen begeleiders, volwassen bewoners met autisme te begeleiden in het dagelijks leven? Is het jouw talent om veiligheid, structuur en overzicht te bieden? We leren je graag kennen!

Kom jij ons team versterken?

Ons team van begeleiders zorgt voor de dagelijkse begeleiding op maat. Overleg met ouders is hierin essentieel; ouders zijn blijvend betrokken bij de zorg van hun zoon of dochter en de gang zaken binnen het ouderinitiatief.
Kwintes levert de zorg voor mensen met een psychiatrische of psychosociale kwetsbaarheid en biedt hulp bij wonen, werken en leren om een zo zelfstandig mogelijk leven te leiden. Kwintes biedt je werk met betekenis en ruimte om jezelf te zijn en meer uit jezelf te halen.

Voor Grasboom Leusden zoekt Kwintes een zelfstandige en positief ingestelde woonbegeleider voor 24 uur per week (uren worden in overleg bepaald).

Wat ga je doen?

Als woonbegeleider begeleid en ondersteun je de bewoners aan de hand van individuele begeleidingsplannen. Deze worden door de bewoners samen met de persoonlijk begeleider opgesteld. In de functie van woonbegeleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoering van deze plannen en je signaleert veranderingen. Waar nodig bied je praktische hulp bij dagelijkse activiteiten zoals samen boodschappen doen, koken en het schoonmaken van de woning. Daarnaast ben je groepsbegeleider waarbij je tijdens gezamenlijke groepsmomenten, zoals eetmomenten, zorgt voor structuur en een prettige onderlinge sfeer. Ook lever je een bijdrage aan de administratie en rapportage. De basis is de vertrouwensband die je opbouwt met bewoners. Je werkt samen met persoonlijk begeleiders en ouders van Grasboom Leusden.

De begeleiding van de bewoners en de vertrouwensband staat voorop, maar ook is er veel ruimte om samen met het team invulling te geven aan het werk. Ieder teamlid heeft een bepaald aandachtsgebied binnen de woonlocatie, waarbij je invulling geeft aan de inhoud ervan. In deze functie werk je in afwisselende dag-, avond- en weekenddiensten, die je samen met je team inroostert.

Meer informatie op website van Kwintes

Ben je geïnteresseerd? Reageer dan via de website van het Kwintes portaal uiterlijk voor 6 december 2023. Op de website van Kwintes vind je meer informatie over deze vacature.