Aanmelden

Ben je enthousiast geworden over het wonen in Leusden met de begeleiding die je denkt nodig te hebben, maar je wilt meer informatie? Stuur dan een mail naar wlcinfo@grasboomleusden.nl met je vragen of wensen.

ASS je op jezelf wilt wonen...Vaak krijgen wij vragen voor een bezichtiging of een rondleiding. Hiermee zijn wij wel wat terughoudend om de privacy en rust van bewoners te beschermen.

Op de website van De Grasboom kun je je aanmelden voor een woning aan bij Grasboom Leusden, maar kun je ook beschikbare woningen bij andere projecten vinden.

Als je wilt deelnemen aan de Grasboom kun je het aanmeldingsformulier online invullen.

Zodra je de aanmelding hebt gedaan, wordt er een persoonlijk account voor je aangemaakt op de website van De Grasboom en krijg je het verzoek een online intake-formulier in te vullen. Je kunt daar ook alles lezen over aanmeldings-procedure.

Als je het online-aanmeldingsformulier hebt ingevuld, krijg je binnen 30 dagen antwoord van de Grasboom Wachtlijstcommissie of je op de wachtlijst geplaatst kunt worden.

Als je eenmaal op de wachtlijst staat wordt je per direct-mail geinformeerd over vrijkomende woningen van alle Grasboomprojecten waar je dan op kunt intekenen.

Een belangrijke voorwaarde om te kunnen wonen bij De Grasboom, is dat je ouders of familie bereid zijn mee te werken in het project. Maar dat had je waarschijnlijk al begrepen; het is niet voor niets een ouderinitiatief.

Als je op de wachtlijst staat

Zodra je bij De Grasboom op de wachtlijst bent ingeschreven ben je officieel deelnemer aan het, door jou gekozen, Grasboomproject. Je ontvangt regelmatig woonnieuws over vrijkomende appartementen van alle Grasboomprojecten. Ook brengen we je op de hoogte als er in een van de Grasboomprojecten een ‘open huis’ georganiseerd is. Je kunt dan kennismaken met een van de projecten.

Je inschrijving op de wachtlijst vervalt automatisch, zodra je een woning bij een Grasboomproject hebt geaccepteerd of als je uit schrijft.
Jaarlijks kun je je inschrijving verlengen door een bijdrage van € 25,- over te maken.

Aanmelden

Zie ook op De Grasboom: Aanmelden wachtlijst